Vesti

3. turnir odbojkaških sudija Srbije

Utisci sa  3. po redu turnira odbojkaških sudija Srbije još uvek se nisu slegli . Drušvene mreže pune su slika koje nedovoljno verno prenose sjajnu atmosferu koja je vladala među učesnicima turnira, čiji smo domaćin ove godine bili baš mi, na naše ogromno zadovoljstvo.

DSCN9276

Potrudili smo se da našim gostima prenesemo atmosferu koja inače vlada u našem Udruženju, a sudeći po komentarima, mislimo da smo u tome i uspeli.

Da i mi sudije još uvek „imamo loptu u rukama“ pokazali smo na terenu. Odigrano je ukupno 8 utakmica u 2 dana. U prvom delu takmičenja odigralo se po jednokružnom sistemu „svako sa svakim“, nakon toga, dve prvoplasirane ekipe borile su se u finalu, 3. i 4. ekipa igrale su meč za 3. mesto. Konačan poredak je:

1. Niš
2. Beograd
3. Kragujevac
4. Kraljevo

DSCN9227

No, rezultat je potpuno u drugom planu. Najvažnije od svega bilo je druženje članova svih sudijskih organizacija. Posle završenih utakmica prvog dana i ručka, priredili smo gostima obilazak grada i šetnju do Tvrđave, gde smo proveli prijatno popodne u čuvenom „Planinarskom domu“.

Posebnu draž imalo je veče, gde se videlo zašto svi koji prolaze kroz Niš, traže roštilj i kafane. Sjajnu atmosferu na našoj svečanoj večeri uveličali su svojim prisustvom naši gosti – naš počasni član Mirko Janković sa suprugom Draganom Sekulović Janković, pomoćnim trenerom ženske pionirske selekcije Srbije.

DSCN9260

 

Posebno nam je zadovoljstvo bilo da, makar i na kratko, ugostimo Prvog potpredsednika OS Srbije Ivana Miljkovića i Vrhovnog sudiju Drugih liga Igora Miljkovića, koji su se odazvali našem pozivu i dodatno ulepšali veče. Ovom prilikom, njima posebno, bismo još jednom zahvalili na dolasku.

Sve goste u nedelju ispratili smo sa peharima i u dobroj atmosferi. Iskreno se nadamo da se tradicija odigravanja ovih turnira neće ugasiti i da će u narednom periodu biti još masovnija.

DSCN9359

Više detalja možete videti u Biltenima i na fotografijama uz ovu vest, kao i na sledećem linku:
https://photos.google.com/share/AF1QipP7JWC9CDU3_Skb6loteKRm2W5yFbVWn52VqBJFydk-4JaDSILz3DJvwLW5zPPseQ?key=Tmh1NGFrWnhhOU15VjB6NWNsQk5wbm1kT21DZUdn