Vesti

UOSGN na Republičkom školskom prvenstvu!

I ove godine Udruženju odbojkaških sudija Grada Niša pripala je čast i zadovoljstvo da bude deo Republičkog školskog prvenstva. Pojačani dvojicom kolega iz Sudijske komisije odbojkaškog saveza Zaječar, naši članovi sudili su na pomenutom takmičenju koje je od 20. do 24. marta održano u Kladovu i Karatašu.

Karataš3

Takmičenje je održano u četiri kategorije (pionirke, pioniri, omladinke i omladinci), učestvovalo je ukupno 32 ekipe, a odigrano je ili iz našeg ugla odsuđeno je čak 64 utakmica. Svaki takmičarski dan završavali smo sa osećajem umora, zbog velikog broja odsuđenih utakmica, ali i sa osećajem zadovoljstva zbog odlično obavljenog posla. Pohvale na naš račun stizale su kako od Saveza za školski sport, kao organizatora takmičenja, tako i od učesnika i navijača.

Karataš1a

Sudije su svakog dana bile podeljene u dve grupe od po četiri. Jedna grupa sudila je utakmice u Kladovu, a druga u Karatašu. Predstavljali su nas Nikola Brkić, Mario Đorđević, Slobodan Luković, Kristina Mladenović, Stefan Batalo i Danica Petković, kao i dvojica kolega iz Zaječara Dejan Dobrivojević i Saša Stevanović.

Karataš5

Veliku zahvalnost dugujemo organizatorima iz Saveza za školski sport Srbije koji su učinili sve što je bilo u njihovoj moći da nam obezbede najbolje moguće uslove za suđenje i prijatan boravak u Karatašu.

Karataš7

 

Kao i uvek, željno iščekujemo nove izazove 😀

Karataš4