Vesti

Možda i najveće „BRAVO“ do sada!

Fantastičan događaj – Velika sala SC „Čair“, 2 terena, 8 utakmica. Na svakoj utakmici 5 sudija, a oko terena bar još toliko. Posle par godina pauze, Finalni mečevi „Svetosavskog turnira“ ponovo su igrani u fantastičnoj atmosferi, u našem Čairu.

DSCN8102

DSCN8110

Koliko su naše sudije briljirale, najbolje govore utisci učenika i profesora koji su oduševljeni celokupnim događajem. Iako su se pojedine sudije našle po prvi put u ulozi linijskih sudija, potpuno su opravdali sva očekivanja, pa čak i uradili mnogo više.

DSCN8122

DSCN7969

Iako je ceo događaj bio organizovan zbog mladih igrača, dece i odbojke, za nas je imao ogroman značaj. Najveći teret ovog turnira iznele su upravo sudije. Nije nam bilo teško da nameštamo mrežu i iscrtavamo linije do 1 sat posle ponoći, a onda se pojavimo već u 8 sati spremni za suđenje. Nije nam bilo teško da animiramo najmlađu publiku da pokuša da prebaci mrežu i osvoji nagradu. Nije nam bilo teško ni da pomažemo ceremoniju dodele nagrada. Najlakše je bilo suditi i to su sve sudije uradile fantastično.

DSCN8113

DSCN8058

Je l’ moglo bolje? Sigurno. I biće. Jer ovakva manifestacija i ovakvi ljudi zaslužuju da zablistaju još mnogo puta.

??????????