Vesti

MEĐUOKRUŽNO ŠKOLSKO TAKMIČENJE

15. marta 207. godine u Nišu su se odigrale utakmice Međuokružnog školskog takmičenja za pionirke i pionire. Domaćin ovog turnira bila je, niški prvak i prvak okruga, OŠ „Sveti Sava“.

10

Odigrano je ukupno 6 utakmica. Žrebom su određeni parovi polufinala, a nakon tih utakmica, odigrane su u finalne. Na turniru su učestvovale, pored domaćina, ekipe iz Prokuplja i Kruševca u obe kategorije, kao i ekipa iz Zaječara u ženskoj, odnosno iz Knjaževca u muškoj kategoriji.

Iako su dečaci iz „Save“ odigrali odlične utakmice, u finalu je zasluženo slavila ekipa iz Knjaževca. No, da Niš ne ostane bez predstavnika u pionirskoj kategoriji na predstojećem Republičkom prvenstvu, pobrinule su se sjajne pionirke škole domaćina, koje su ubedljivom igrom zasluženo ostvarile ovaj veliki uspeh.

11

Naše kolege sudile su po 3 utakmice. Prvu grupu sudija činili su Mladenović Kristina, Mirčić Milica i Pejčić Nikola, dok su u drugoj grupi bili Petković Danica, Despot Katarina i Batalo Stefan. Svi su bili na visini zadatka, mada, nismo drugo ni očekivali. 🙂

Kao i uvek, koliko je sudija bilo na terenu, toliko je bilo i van njega 😀 – jer, #svismojedantim !

sudije