Vesti

Međuokružna sudijska saradnja

Nakon međuokružnog školskog prvenstva u konkurenciji srednjih škola i okružnog prvenstva u kategoriji osnovnih škola koji su se pre nešto više od mesec dana igrali u našem gradu, dvoje naših sudija je u sredu, 02.03.2016. putovalo u Zaječar. Tamo su se pridružili pravoj maloj četi domaćih sudija, ali i sudijskom paru iz Kruševca. Svi oni, sudili su Međuokružno školsko prvenstvo u kategoriji osnovnih škola.

Igralo se na dva terena. U SPC „Timok“ igrale su osnovke, a naša koleginica Kristina Mladenović, imala je zadovoljstvo da „deli pravdu“ na tom terenu. Miloš Ćetković „presuđivao“ je u OŠ „Lj. R. Nada“, gde su se takmičili dečaci.

IMG-20160304-WA0004

Za lepu saradnju najzaslužniji su svakako bili domaćini, koji su, na čelu sa nekada našim članom, a sada Kontrolorom-delegatom i Vrhovnim sudijom MOS Zaječar – Milanom Jelenkovićem, odlično organizovali celo takmičenje. Ono što je bilo posebno zanimljivo i svakako neuobičajeno za školske utakmice, bilo je prisustvo linijskih sudija. Odlična prilika za vežbu svih, zar ne? 🙂

Iako je za nas rezultat u drugom planu, moramo da napomenemo da niške škole nisu uspele da se plasiraju na Republičko takmičenje. Njima želimo više uspeha sledeće godine, a pobednicima, ekipama iz Kuršumlije i Kruševca, želimo puno uspeha u daljem takmičenju!

IMG-20160304-WA0006

Iskoristili bismo ovu priliku da zahvalimo Savezu za školski sport grada Niša na ukazanoj prilici za sticanje potpuno novog iskustva za naše mlade sudije. Takođe, VELIKO HVALA našim domaćinima, članovima MOS Zaječar, a posebno Milanu Jelenkoviću na gostoprimstvu i odličnoj organizaciji.

Iskreno se nadamo da ćemo u najskorije vreme imati priliku da se pokažemo na domaćem terenu, kako u sudijskom, tako i u organizacionom smislu.