Vesti

Kvalifikacioni turnir za kadetkinje

U maloj sali SC „Čair“, 28. aprila odigrane su tri utakmice baraža za Republičko prvenstvo u konkurenciji kadetkinja. Domaćin ovog „mini-turnira“ bio je niški klub OK „Desetka“, koji je u borbi za plasman među 12 najboljih u Srbiji dočekao ekipe iz Zaječara i Smedereva.

DSCN4235

Trojica naših sudija sa liste Druge lige, Milan Miladinović, Mirko Vulović i Miloš Ćetković, odsudili su po 2 utakmice, ukupno 3 utakmice i 13 setova – priznaćemo, ne tako lak posao. Pored njih, još troje mlađih kolega bilo je zaduženo za zapisnike, redom – Danica Petković, Mila Stefanović i Stefan Batalo.

DSCN4243

Još da napomenemo da su devojke iz OK „Desetka“ nakon velike borbe i poraza u prvoj utakmici 3:2 od Zaječara, posustale i u drugoj utakmici protiv ekipe iz Smedereva i izgubile sa 3:0, dok je u drugom meču dana Zaječar u odličnoj utakmici nadigrao ekipu iz Smedereva i tom pobedom se plasirao na završni turnir.

DSCN4239

Svim ekipama čestitamo na odličnoj borbi i velikom zalaganju, OK „Zaječar“ želimo puno uspeha u daljem takmičenju, a mi iščekujemo da iskoristimo sledeću priliku za dokazivanje svog kvaliteta.

DSCN4253