Vesti

Ispratili smo još jednu uspešnu sezonu!

Tradicionalno, krajem svake kalendarske godine, naše Udruženje organizuje prednovogodišnje druženje svojih članova. Tako je bilo i u sredu 23. decembra ove godine. U prijatnoj atmosferi etno kafane „Niška koliba“, druženje je počelo odmah nakon Kup utakmice OK Niš – OK Crvena zvezda, koju su naši članovi takođe organizovano posetili.

ZagoracStudio_ photo 0003

Na samom početku, predsednik UOSGN, Nikola Brkić, poželeo je dobrodošlicu našim gostima, sudijama sa pomenute utakmice – Mirku Jankoviću, Darku Saviću i kontroloru-delegatu Slaviši Manojloviću. Odmah nakon početne zdravice, priređena je kratka svečanost. Naime, Upravni odbor UOSGN doneo je odluku da se Mirko Janković, bivši predsednik našeg Udruženja, proglasi počasnim članom. Tim povodom, dodeljena mu je zahvalnica za sve što je učinio za naše Udruženje tokom svog članstva i predat mu je prigodan poklon. Usledilo je zajedničko fotografisanje, a zatim je usledio sada već tradicionalno dobar provod.

ZagoracStudio_ photo 0010

Još jedan svečani momenat dogodio se kasnije tokom večeri, kada je do nas došla informacija da je OK Niš proglašen za sportski kolektiv godine u našem gradu, te im i ovom prilikom čestitamo na uspehu!

O tome kako smo se proveli, najbolje govore fotografije. Njih možete pogledati u našoj galeriji. Nama preostaje da čuvamo tradiciju, dobro raspoloženje i vedar duh do sledeće godine. 🙂

ZagoracStudio_ photo 0021