Vesti

Hvala školarcima!

Nove prilike za suđenje, naše sudije imale su u okviru Okružnog takmičenja. U sve 4 kategorije igralo se protiv ekipa iz Aleksinca.

Sve je počelo u sredu utakmicama pionira i pionirki u OŠ „Sveti Sava“, gde je domaćin u obe utakmice slavio. Danica Petković i Katarina Despot odsudile su ove utakmice, dok su oba zapisnika bila poverena Anđeli Furunović.

17199146_10211908857219743_1028598196_n

Nastavilo se u četvrtak utakmicom omladinaca u TŠ „12. februar“ gde je ETŠ „Nikola Tesla“ kao formalni domaćin savladao vršnjake iz Gimnazije iz Aleksinca. Naše kolege Stefan Batalo i Nikola Pejčić odsudili su ovu utakmicu, dok je zapisnik vodila Biljana Petrović.

sudije omladinci

Okružno takmičenje „zatvorile“ su omladinke, koje su odigrale svoj meč u OŠ „Sveti Sava“, a omaldnike PNG „Stevan Sremac“ zaokružile su uspešno takmičenje za niške škole. Ovaj meč sudile su Kristina Mladenović i Mila Stefanović, dok je za zapisnik bila zadužena ponovo Biljana.

viber image

Istovremeno, u sredu su se u Dimitrovgradu odigrale utakmice Pirotskog okruga na školskom nivou, a to su takođe sudili naši članovi. Milena Blagojević i Nemanja Ristić, uz našeg iskusnog zapisničara Radovana Vasova, odsudili su 4 vezane utakmice!

sudije

Ovim pobedama, školarci – osnovci su nam osigurali bar još 6 utakmica u 2 kategorije, a ukoliko budemo imali sreće, sudićemo i još neku kategoriju. 🙂